Bekræftet: Landsholdsspiller stopper

Kristina Kristiansen forlader som ventet Team Tvis Holstebro. Hun er nu i dialog med flere klubber i både ind- og udland.

190215Kristiana_Kristiansen.jpg

Landsholdsspilleren Kristina Kristiansen bekræfter nu, at hun forlader Team Tvis Holstebro efter denne sæson.

- Jeg føler, at jeg nu skal tage næste skridt i min karriere, hvis jeg skal udvikle mig yderligere. Det handler bestemt ikke om, at jeg ikke har været glad for Team Tvis Holstebro og byen, for min tid har været noget af det bedste, jeg har opleveret, siger hun i en pressemeddelse.

Kristina Kristiansen har spillet i klubben i otte sæsoner og har om nogen været symbol på kvindeholdets udvikling fra 1. division til toppen af ligaen.

Bestyrelsesmedlem Jørgen Hansen fortæller, at klubben har forsøgt at overtale hende til at blive - blandt andet ved at tilbyde hende en ny treårig kontraktforlængelse. Men den hurtige playmaker har valgt at udnytte en klausul i sin kontrakt, så hun kan stoppe efter denne sæson.

Det har tidligere været fremme, at Kristiansen har en såkaldt Agesen-klausul i sin kontrakt - det vil sige, at hun kan forlade klubben, hvis cheftræner Niels Agesen rejser. Og det er netop præcis, hvad der nu sker, idet Niels Agesen i næste sæson skal være træner i Nykøbing Falster.

Hvor Kristiansen fortsætter karrieren, er endnu ikke besluttet. Hun siger, at hun er i kontakt med flere klubber i både ind og udland.