Bedre pjecer

 

Hej TV-midt/vest

 Jeg er født og opvokset i Ringkøbing og har derfor altid været bekendt med de mange drukneulykker.

 Jeg er færdiguddannet markedsføringsøkonom på Erhvervsakademi midt/vest i Herning, jeg valgte at have kommunikation som valgfag.

 Under valgfaget kommunikation lavede jeg et afhandlingsprojekt, hvor min problemstilling lød på:

Hvordan man kommunikativt kunne gøre de tyske turister opmærksomme på faren ved at bade i Vesterhavet og dermed formindske antallet af drukneulykker.  

 I min opgave tog jeg udgangspunkt i, at det var Ringkøbing Fjord Handels- & TurismeCentret der skulle stå bag pjecen, da de har ansvaret for den daglige drift af områdets turistservicekontorer, herunder Ringkøbing, Hvide Sande, Søndervig, Skjern, Bork og Videbæk turistservicekontor. De udformer brochurer om hvad der kan opleves i det midt og vestjyske og de har en brochure der hedder: Vesterhavet, men det er kun rosende ord. Denne brochure fortæller intet omkring Vesterhavets farlige side....

 Jeg udformede en pjece med alle de vigtige oplysninger omkring Vesterhavet, hvor den tyske kultur er taget med i betragtning.

 

I min opgave foreslår jeg også at Ringkøbing Fjord Handel- og Turismecentret skal indgå i et samarbejde med feriehusudlejnings-bureauer og campingpladser ved Ringkøbing Fjord om, at de skal udlevere og gøre opmærksom på pjecen, når de tyske turister bliver indlogeret.

 Det må jo være i alles interesse at vores tyske turister kan tage herfra med en god oplevelse og at hele familien stadig er samlet efter en ferie i Danmark.  

 Jeg har vedhæftet min opgave samt pjecen.

Med venlig hilsenSyddanske Medier

Lotte KehletMediekonsulent

Se opgaven her!

Se pjecen her!