Bed og sparkede politibetjent

En 20-årig værnepligtig fra København spyttede på, bed og sparkede en politibetjent, da han blev anholdt ved Skive Kaserne i nat.

Haanjern-Paa_0_0.jpg

Klokken 03.29 natten til fredag bliver politiet i Skive kaldt ud til kasernen. Ved kasernens vagtpost er fem mand fuldt beskæftiget med at fastholde en aggresiv mand, der er gået amok.

De to politibetjente vil tage den 20-årige Københavner med til politistationen i Holstebro, men det huer ikke den agressive mand, der spytter den ene politibetjent i hovedet to gange og sparker ham i maven.

- Vi ved ikke, hvad der er gået forud for denne episode, siger Jeanette Kolding, der er kriminalassistent ved Skive Lokalpoliti.

Måtte tilkalde sikker transport

Da politiet tog manden med mod politistationen i Holstebro, bider han den ene betjent i armen, mens de sidder inde i bilen. Da vognen med manden på bagsædet når Vinderup, må politiet holde ind til siden, fordi den 20-årige fortsat er meget aggresiv.

Politimændene tilkalder en sikker transport, som tager manden med til Holstebro.

- Vi skønner, at han har været påvirket af narkotika, eftersom han var så aggresiv i så lang tid, siger Jeanette Kolding.

I Holstebro bliver der foretaget en blodprøve for at tjekke, om manden har narkotika i blodet.

Grundlovsforhør i dag

Den værnepligtige fremstilles i grundlovsforhør i Viborg i dag, hvor han sigtes for vold mod tjenestemand.