Bagland: Kollerup er vores bedste!

Det får ingen konsekvenser for socialdemokraten Simon Kollerup, at han i går erkendt sin fejl i boligsagen og derfor tilbagebetaler 30.000 kroner for dobbelt husførelse.

Kollerup_boligsag.jpg

 

 

Det får ingen konsekvenser for socialdemokraten Simon Kollerup, at han i går erkendt sin fejl i boligsagen og tilbagebetaler 30.000 kroner for dobbelt husførelse.

Formanden for den socialdemokratiske kreds i Thy og Mors bakker fuldt op om sin folketingskandidat, og dét har hun gjort hele vejen igennem boligsagen, der over flere uger har kastet skygge over Simon Kollerups politiske arbejde.

"Har båret mig klodset ad"

Simon Kollerup valgte i går at tilbagebetale de 30.000 kroner han det sidste år har modtaget som et skattefrit tilskud for dobbelt husførelse.

- Jeg har måttet erkende, at min fortolkning af reglerne har kunnet diskuteres, og at min fortolkning derfor har kunnet stille tvivl om min moral, fortalte socialdemokraten i går til TV MIDTVEST.

Det sker efter, at Ekstra Bladet den 8. februar 2015 kunne afsløre, at Simon Kollerup havde en folketingslejlighed til rådighed og desuden fik årligt fik udbetalt 30.000 skattefrit for dobbelt husførelse.

- Set i bakspejlet, kan jeg godt se, at jeg har båret mig klodset ad, og det beklager jeg naturligvis, siger Kollerup.

God for Thy-Mors

Klodset eller ej. Baglandet bakker op.

- Simon er, som Simon altid har været: En god mand for området og en rigtig god politiker, den bedste mand, vi på Thy og Mors kan have i Folketinget. Ingen tvivl om det, siger kredsformand Lisbet Brun i dag til os.

Det faktum, at hovedpersonen nu selv har været ude og beklage sagen, får ikke formanden for den socialdemokratiske kreds i Thisted til at tænke anderledes.

- Jeg synes, det er dejligt, at sagen er blevet lukket og blevet lukket på en god måde. Han betaler pengene tilbage, og der bliver ryddet op.

Alligevel har vælgerne mistet noget af tilliden til folketingspolitikeren.

- Jeg troede faktisk, at Simon Kollerup en tak klogere i og med, at han er Thybo. Så det skuffer mig faktisk lidt, lyder det blandt andet fra Jens Petersen fra Hanstholm.

Kredsformand Lisbet Brun tvivler ikke på Simon Kollerup:

 

 

2:14