Både til kvinder og mænd

Viborg HK melder nu klart ud. I fremtiden skal både herrene og kvinderne ligge i toppen af dansk håndbold.

19VHKformand.jpg

Finanskrisen har fået stort set samtlige håndboldklubber til at vælge side. Enten satser de på herrer eller kvinder. Men nu går Viborg HK den modsatte vej med en offensiv melding. Klubben skal have et tophold hos både kvinderne og herrerne.

Længe har det ellers svirret med rygter om at Viborg HK var ved at lukke sit herrehold, men nu slår bestyrelsesformanden fast, at også herrehåndbold har en fremtid i Viborg.

- For undertegnede og bestyrelsen er der ingen tvivl. I den strategi vi har lagt fremadrettet, der skal vi have et elite herrehold og et elite damehold, siger Ove Kloch, bestyrelsesformand, Viborg HK til TV/MIDT-VEST.

Blandt de bedste

Målsætningen er at damerne i fremtiden igen skal være et af Europas bedste håndboldhold. I første omgang er målet at komme i DM-finalen.

Også herrerne skal være blandt de bedste i Danmark. Også her er målet at komme i DM-finalen.

I første omgang har Viborg en dog en udfordring med at skabe et slagkraftigt hold til næste år. Mange af herrespillerne er lige nu på vej væk fra klubben, men Ove Kloch siger, at klubbens daglige ledelse arbejder hårdt på at løse problemet.

Se indslaget om Viborg HK's satsning, og hør også om idrætsanalytiker Rasmus K. Storm mener, det er en god idé. 

2:06
VHK skal være eliteklub for både kvinder og mænd, fastslår klubbens nye formand. Klubben jagter nye landsdækkende sponsorer.