B & O hjælper nye virksomheder i gang

Holstebro og Struer får nu besøg af den europæiske iværksætterkonkurrence, Next Step Challenge. Det er blandt andre B & O, der skal hjælpe de nye virksomheder i gang.

201015Nupark_0.jpg

5-7 nye iværksættervirksomheder skal nu til Struer og Holstebro for at udvikle deres forretninger. Det er den europæiske iværksætterkonkurrence, Next Step Challenge, der i samarbejde med blandt andre Bang & Olufsen, Færchfonden og Nupark vil have de nystartede virksomheder til landsdelen.

- Vi tilbyder dem at komme i vores lokaler og bruge vores testsystemer. Til gengæld kan vi få nytte af den idérigdom og inspiration, de nye iværksættere kommer med, siger Christian Iversen, Vice President People, Strategy and Organizational Enablement hos B & O.

De interesserede virksomheder søger om at blive udvalgt til et ni-måneders udviklingsforløb. Det skal modne virksomheden og udnytte de faglige og forretningsmæssige kompetencer hos for eksempel B & O. Et panel udvælger de 5-7 virksomheder, der i de sidste seks måneder af forløbet får kontor på Nupark i Holstebro.

- De virksomheder, der kommer herover, skal gerne beslutte sig for, at det er et godt område at være i fremover. Vi har et godt erhvervsklima med masser af innovation herovre, og de nye iværksættere kan være med til at styrke fagligheden i hele lokalområdet, siger Christian Iversen.

I første omgang er det virksomheder indenfor lyd og home integration, der kommer til området. Der er ansøgningsfrist til konkurrencen 1. december.