Viborg FF skriver med tårnhøj angriber

Den lange angriber Morten Beck skifter fra FC Fredericia til Viborg FF.

Morten Beck er ny mand i Viborg FF.
Morten Beck er ny mand i Viborg FF.
Foto: Viborg FF

Angriberen Morten Beck skifter fra FC Fredericia skifter til Viborg FF. Morten Beck har den seneste halvsæson scoret seks mål i 13 kampe for FC Fredericia i 1. division

- Det er helt klart et skridt op for mig, og jeg glæder mig til at starte i Viborg. Det er en klub med traditioner og gode fans, og så synes jeg, det er spændende at være en del af det projekt, der skal føre klubben tilbage til Superligaen, siger han. 

- Jeg er en spiller, der arbejder hårdt både i kamp og til træning, og så håber jeg da også, at jeg kommer til at bidrage med en masse mål, lyder det fra angriberen til Viborg FF's hjemmeside.

Glad direktør

Direktør Morten Jensen ser frem til at få Morten Beck med på holdet i de kommende to år:

- Morten Beck er en stærk angriber, der kommer med masser af power, og er stærk i luften. Han har nogle sunde værdier som ydmyghed og hårdt arbejde, som vi sætter stor pris på. Samtidig har han bevist, at han kan score mange mål i 1. division, så vi glæder os til at se ham i den grønne trøje, siger han. 

29-årige Morten Beck har tidligere optrådt for AGF, Skive, Silkeborg, Hobro, islandske FK Reykjavik og senest FC Fredericia. Den 29-årige angriber har i sin karriere scoret over 60 mål i 1. division.