Avis: TTH-spillere kræver Pytlick fyret

Utilfredsheden med landstræner Jan Pytlick breder sig i den danske landsholdslejr, selvom spillerne i december vandt de første medaljer i ni år.

TTH, kvinder, jubel150713.jpg

Flere profiler på det danske kvindelandshold i håndbold kræver landstræner Jan Pytlick fyret. Det erfarer BT fra såkaldte centrale kilder.

Det er på et internt møde i Herning d. 19. januar, at udmeldingen skulle have fundet sted. Især Ann Grete Nørgaard og Mette Gravholt fra Team Tvis Holstebro og Stine Jørgensen fra FC Midtjylland har i følge avisen anfægtet Pytlicks fortsatte virke på landstrænertaburetten.

Det er især utilfredshed med spilkonceptet og ledelsesstilen, der får spillerne til at kræve landstrænerens afgang. Ann Grete Nørgaard afviser at have krævet landstræneren fyret, men bekræfter, at der er og har været stort postyr omkring den danske førstemand.

- Jeg har haft en utilfredshed med Jan, men det kan jeg godt have uden at have sagt, at han skal fyres. Jeg sagde blandt andet på mødet, at det var et skridt frem og to tilbage, og jeg synes, at vi gav køb på vores koncept i forhold til den plan, der blev lagt før slutrunden, siger Ann Grete Nørgaard til BT.

TV MIDTVEST har i dag talt med Mette Gravholt, der ikke ønsker at udtale sig om sagen.