Avis: Øjenvidne så to mænd på muligt gerningssted

Herning Folkeblad har talt med et øjenvidne, som så to mistænkelige mænd ved gerningsstedet kort efter klokken 18 torsdag aften.

drabhammerum.jpg

Et øjenvidne fortæller til Herning Folkeblad, at vedkommende så to mistænkelige mænd ankomme til den adresse, hvor en 49-årig mand i går blev fundet død, og kort tid efter forlod stedet stedet igen.

- Det var en helt sort mand og en hvid mand med lys kasket. De løb ikke, men de gik meget målrettet hen mod den dræbtes lejlighed. Jeg så dem, da jeg var ovre med affald ved skraldespandene, siger et vidne til Herning Folkeblad.

Andre vidner har også fortalt avisen, at to mænd satte sig ind i en bil og kørte væk fra stedet i høj fart.

Politi: Intet nyt i sagen
Politiet har ikke meget nyt at berette, her dagen efter den 49-årig mand blev fundet død udenfor sin lejlighed på Elmegade i Herning.

- Vi har arbejdet hele natten, men vi har endnu ikke noget konkret at gå efter, siger Jim Hansen, Vicepolitiinspektør, Central efterforskning, Midt- og Vestjyllands Politi.

Politiet var på gerningsstedet det meste af natten. Fredag vil der fortsat være hjemmeværnsfolk til at holde øje med Elmegade 5B, og politiet fortsætter med at lave tekniske undersøgelser.

- Vi efterforsker på livet løs. Vi afhører naboer til stedet og folk, der kender adressen. Og så er vi stadig i gang med de tekniske undersøgelser på stedet, siger Jim Hansen, Vicepolitiinspektør, Central efterforskning, Midt- og Vestjyllands Politi.