Avis: Ny kontrakt til Glen Riddersholm

Glen Riddersholm vil de nærmeste dage sætte underskrift på en ny kontrakt med FC Midtjylland. Klubben håber Ridderholm bliver FC Midtjyllands Alex Ferguson.

Lønforhøjelse og forbedrede vilkår er på vej til FC Midtjyllands succestræner, Glen Riddersholm.

Dagbladet Politiken skriver søndag, at FCM's sportsdirektør Claus Steinlein har præsenteret træneren for den nye kontrakt i forbindelse med truppens træningsophold i Portugal.

- Han er en cheftræner, der har en baggrund som ungdomstræner og talentudvikler, og derfor er han så vigtig for os. Vi er vendt tilbage til FCM's dna, der går ud på selv at uddanne og udvikle unge spillere og bringe dem op på førsteholdet, siger Claus Steinlein til avisen.

Den nye Alex Ferguson?

Detajlerne i kontrakten er endnu ikke kommet frem, men FC Midtjylland fortæller, der er tale om en funktionær-kontrakt, hvilket blandt andet betyder, at klubben har nemmere med at skille sig af med Riddersholm. Men det er absolut ikke hensigten, forsikrer sportsdirektøren.

- Jeg skal ikke lægge skjul på, at vi i ledelsen håber, at Glen Ridderholm bliver en Ferguson i FC Midtjylland, siger Steinlein med tanke på Sir Alex Ferguson, der var succefuld træner i hele 25 år hos Manchester United.