Avis: Anholdt i Videbæksag tidligere dømt for drab

Ekstra Bladet er ikke i tvivl – den sigtede i nytårsdrabet har tidligere været dømt for brutalt kvindemord

Ifølge Ekstra Bladet er det ikke første gang den 47-årige mand, der er anholdt og fængslet i sagen om nytårsdrabet i Vium ved Videbæk, sættes i forbindelse med et drab.

Ifølge avisen har den fængslede for drabet på den 54-årige Hanne Pedersen tidligere afsonet en lang dom for at have kvalt en kvinde.

- Det er bekræftet de rigtige steder via cpr.-nummer, siger journalist Torben Rask til TV MIDTVEST. Han har været med til at skrive historien på Ekstra Bladet.

- Alle detaljer i sagen er blevet bekræftet fra en kilde i retsvæsenet, slutter Torben Rask.

Avisen understreger dog, at den sigtede mand i Hanne-sagen ikke nødvendigvis er skyldig i nytårsmordet, bare fordi han har været dømt for mord tidligere.

Politiet er tilbageholdende med oplysninger om den gamle drabssag.

- Jeg vil i øjeblikket ikke kommentere noget som helst om den sigtedes fortid, siger leder af efterforskning i sagen politikommissær Jørgen Lauritsen fra Midt- og Vestjyllands Politi til Ekstra Bladet. 

Grundlovsforhøret blev holdt for lukkede døre. Offentligheden ved derfor ikke, hvilke beviser eller indicier, politiet mener, de har mod den 47-årige mand.

Politiet vil gerne have hjælp i sagen, hvor der stadig efterforskes trods fængslingen af den 47-årige.

Det er især den sigtede mands bil, en bordeux-rød Citroen Zsara stationcar fra 1998, hvis færden politiet gerne vil vide mere om.

 


Læs flere artikler fra Herning eller i kategorien 112.