Aulum-virksomhed modtager prestigefyldt pris

Aubo Køkken og Bad modtager tirsdag årets Initiativpris fra Dansk Industris Midt Vest-kreds.

Adm. direktør Torben Andersen ejer i dag 25 % af virksomheden AUBO.
Adm. direktør Torben Andersen ejer i dag 25 % af virksomheden AUBO.
Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

Køkkenvirksomheden Aubo, der har hovedsæde i Aulum, modtager årets DI Midt Vest Initiativpris. Prisen gives for at hædre virkelyst, kreativitet og skabertrang hos en virksomhed inden for medlemskredsen.

- Vi er rigtig stolte over at modtage Initiativprisen i DI Midt Vest. Det er et skulderklap, som jeg håber vil give genlyd i området, siger Torben Andersen, der er adm. direktør i Aubo i en pressemeddelelse.

Aubo blev stiftet tilbage i 1985, hvor Jens B. Bertelsen startede selvstændig virksomhed inden for køkken- og garderobeskabe. Den blev placeret i Aulum, hvor han selv også var bosat. Inspirationen til navnet hentede han også i hjemstavnen, da Aubo er en krydsning mellem ordene ´Aulum´ og ´Indbo´.

I dag beskæftiger virksomheden 85 medarbejdere og omfatter 24 forhandlere over hele landet. 

- Det er vestjysk mentalitet, når det er bedst. Den ´danske model´, hvor virksomheder og deres medarbejdere bliver enige om spillereglerne, handler grundlæggende om tillid og fælles ansvar. Aubo er et klasseeksempel på, hvordan det skal gøres, og det er en vigtig grund til, at de i år modtager Initiativprisen, siger Claus Arberg, der er formand for DI Midt Vest i en pressemeddelelse. 

Formanden overrækker sammen med Hernings borgmester, Lars Krarup, tirsdag prisen til Aubo. Med prisen bliver virksomheden en af i alt 19 kandidater til Dansk Industris nationale initiativpris, som overrækkes af Prins Joachim til januar i Industriens Hus i København.