Audi slipper fra politiet- igen

En sort Audi slap væk fra 4-5 patruljevogne i nat. Det er måske den samme bil, som er sluppet væk fra politiet før.

Klokken lidt i fire i nat får politiet melding om et indbrud i Dagli' Brugsen i Gudum ved Lemvig. På vejen dertil ser politiets patrulje en stor sort Audi - en model A8 eller S8 - køre modsatte vej.

Patruljen kalder forstærkning til at standse Audien længere fremme, men efter at have fulgt bilen fra Gudum gennem Struer og til Vinderup mister politiet bilen, efter at en hundepatrulje uden held forsøgte at spærre vejen for Audien.

- Vi kunne simpelthen ikke følge med. Den kørte så stærkt at vi hverken kunne eller ville følge efter den, siger Karsten Hansen fra lokalpolitiet i Holstebro.

Det er ikke første gang, at store motorstærke biler bliver brugt som flugtbiler og lykkes i at køre fra politiets biler.

- En modus med at bruge en stor hurtig bil får os selvfølgelig til at kigge på, om der er en sammenhæng med andre steder, hvor det er sket - også andresteder i landet. Selvfølgelig kigger vi på det, siger Karsten Hansen

Se resultatet af politiets sidste biljagt efter en sort Audi - bilen endte med at køre galt mod et vejskilt:http://www.tv2r.dk/reg2005/player.aspx?id=501000&r=6