Asylansøger befamlede 14-årig på sengekanten

En asylansøger fra Ranum trængte natten til søndag ind i en privatbolig, hvor han overraskede husets 14-årige pige på sengekanten. Han blev sidenhen flyttet til Herning og i dag videre til Sandholmlejren.

Politi.dk logo.jpg
Foto: Arkiv

En 14-årig pige vågnede natten til søndag ved, at en asylansøger fra det lokale asylcenter sad ved sengen og nussede hende. Manden var gået ind af familiens ulåste hoveddør.

Handlekraftig 14-årig

Den unge pige reagerede resolut, da hun opdagede manden på hendes sengekant, hvor han nussede hendes hånd og ben, og fik skræmt ham ud af hendes soveværelse.

- Det fik ham til at flygte ned ad trappen og ud af hoveddøren, som han var kommet ind af. Her blev han stående og sagde "vi ses" til min datter inden han løb rundt om hjørnet og igennem gyden indtil asylcentret, siger Majbrit Nielsen til TV2 Nord.

Flyttet til Herning

Familien tog kontakt til politiet, som uden held prøvede at finde manden. Senere har asylcentret ud fra vidneudsagn fundet frem til den formodede gerningsmand. Han er efterfølgende blevet sendt til et asylcenter i Herning og derfra videre til Sandholmlejren.

Den 14-årige pige har det efter omstændighederne godt.