Asmussen stopper i Skjern

Den 40 årige skjernmålmand Kristian Asmussen stopper i klubben til sommer.

noeller.jpg

Da målmanden kom til Skjern i sommeren 2009, var det planen, at den rutinerede keeper skulle være en enkelt sæson i klubben.Men både Asmussen og Skjern blev så glade for samarbejdet, at aftalen blev forlænget med et år trods Asmussens fremskredne alder.

 - Det har været fantastisk, og jeg har fået en masse energi og gode oplevelser ud af at være i Skjern. Jeg var meget spændt på skiftet og på, hvordan det ville være at pendle fra Nordsjælland til Vestjylland, og samtidig holde mig motiveret, men det er gået over al forventning, siger Kristian "Nøller" Asmussen i en pressemeddelelse.

Stor tilfredshed

Fra Skjern Håndbolds side er der også stor tilfredshed med Asmussens indsats i de seneste to sæsoner.

 - Vi havde tre mål med at have Asmussen i klubben. For det første skulle han som rutineret andet valg støtte Tim Winkler og hans udvikling. Derudover skulle han være klar, når han kom på banen på afgørende tidspunkter, og endelig skulle han skabe noget energi og glæde. Alle tre ting er blevet indfriet til fulde," siger formand Carsten Thygesen.

Den 40-årige veteranmålmand med 76 A-landskampe på cv'et ved endnu ikke, om karrieren skal fortsætte i en anden klub efter denne sæson.