Arriva: Adskillige aflysninger og forsinkelser torsdag

Arriva beklager de mange uregelmæssigheder og gener torsdag.

Arrivatog
Foto: Henning Bagger/Scanpix

Det seneste stykke tid har passagerer hos Arriva oplevet mange aflysninger. Torsdag morgen og formiddag var det passagerer på strækningen mellem Thisted og Struer, det mest gik ud over.

- De aflysninger, vi har haft i morges, det skyldes simpelthen manglende personale ganske enkelt. Så det er det, der har været den primære årsag, fortæller Morten Nissum Larsen, pressemedarbejder ved Arriva Danmark.

Også strækningen mellem Struer og Skjern blev ramt af aflysning. 

På nogle afgange er der torsdag også blevet kørt med begrænset materiel og forsinkelser.

- Jamen det er selvfølgelig aldrig tilfredsstillende, at vi bliver nødt til at aflyse nogle afgange, uanset om det er en eller flere. De passagerer, der kommer til at stå og vente på toget, det, synes vi, er rigtigt træls for dem, så det er selvfølgelig ikke en tilfredsstillende situation for os heller, siger Morgen Nissum Larsen.

Har man ikke nogle, man kan tilkalde, hvis der er sygdom?

- Man har selvfølgelig altid nogle, man kan tilkalde. I alle de her situationer forsøger vi altid at få dækket alle vagterne ind, så godt som vi overhovedet kan, så vi kommer til at køre alle de afgange, vi skal. Det er der ingen tvivl om, men det har bare ikke lige kunnet lade sig gøre her til morgen at få dækket alle vagterne ind, og det er vi selvfølgelig rigtigt kede af.

I skrivende stund fortsætter forsinkelser og aflysninger med at tikke ind på mail hos redaktionen på TV MIDTVEST.

- Så længe vi kører her hen over sommeren, så er vi nogle gange i en lidt mere sårbar situation, fordi der jo også er mange af vores medarbejdere, der afvikler ferie der, og derfor så er vi en anelse mere tyndt bemandet. Det er derfor, det også en gang imellem kan være sværere at få dækket nogle vagter ind som tilfældet her til morgen, fortæller pressemedarbejderen fra Arriva.

Vil det sige, at man som kunde hos jer må indstille sig på at i sommerferien, der kan det være mere usikkert at køre med Arriva?

- Det synes jeg som sådan ikke. Vi kører stadigvæk med en rigtig fin punktlighed, hvis du ser på alle vores afgange, så det synes jeg som sådan ikke, at man skal indstille sig på. Vi vil, som jeg også sagde tidligere, gøre alt for at køre alle vores afgange, men vi kan selvfølgelig ikke garantere, at der ikke kommer til at glippe en afgang i ny og næ desværre, slutter Morten Nissum Larsen, pressemedarbejder hos Arriva Danmark.