Årets mest sete historier

2012 har budt på mange historier. Her er de ti mest sete på tvmidtvest.dk.

aaret_2012.jpg

Der er de tragiske, de glade, de store og de små historier. Året 2012 har været et begivenhedsrigt år i Midt- og Vestjylland. Der er dog altid nogle historier, der bliver klikket på mere end andre. Her er årets ti mest læste historier på tvmidtvest.dk. Klik på overskrifterne for at læse artiklerne:

1. Kondolencer fra hele landet

blomster.jpg

2. Slår plat på ulykken i Hee

Det er altid rarest med gode nyheder i toppen. Men ofte er det tragedierne, som vækker folks opmærksomhed. Det gælder ikke mindst årets to mest læste artikler om den tragiske høballe-ulykke i Hee, hvor tre søstre omkom.

3. Kæmpe Spindelvæv

spindelvaev.jpg

På tredjepladsen bliver det straks mere hyggeligt - eller måske snarere u-hyggeligt. Tusindvis af små edderkopper havde pakket en traktor ind i spindelvæv.

4. Ild i Gråkjær ArenaBrand og blå blink trækker altid overskrifter. Ikke mindst da der gik ild i taget på Team-Tvis Holstebros nye hjemmebane Gråkjær Arena.

5. Trak igennem for lillebror

borristraek.jpg

Tusinder var mødt op til traktortræk i Borris for at mindes den 18-årige Daniel Gosvig, der omkom i en traktorulykke. Og tusinder læste historien på tvmidtvest.dk om Daniels storebror, som ærede lillebroderens minde ved at køre hans traktor.

6. Politiet efterforsker dyrlæge

160311-hund.jpg

Dyrehistorier hitter, ikke mindst når de forarger. Det gælder især historien om en dyrlæge, der skulle aflive en hund, men angiveligt smed dem i skoven.

7. 19-årig chauffør død8. Ulykke Ulfborg

9. Samler ind til Ølstrup-ofre10. Verdensmester styrtede i mark

220612_styrt.jpg

Sporten har selvfølgelig også en plads på top-ti over de meste læste historier. I år var det et usædvanligt cykelstyrt hos en verdensmester som fangede folks opmærksomhed.

Det var årets ti mest læste historier. Men året har selvfølgelig budt på hundredevis af andre. Og nu begynder snart et nyt år og med det nye historier. TV/MIDT-VEST vil selvfølgelig være klar til at dække dem alle.