Arbejdspladser på vej til Mors

Der er sandsynligvis arbejdspladser på vej til Mors, hvis KPK Døre og Vinduer i Nykøbing Mors fusionerer med sjællandsk virksomhed.

inwido_0.jpg

Der kan være produktionsarbejdspladser på vej til Nykøbing Mors. Lige nu overvejer ejeren af KPK Døre og Vinduer i Nykøbing Mors at lægge produktionsenheden sammen med den sjællandske virksomhed Frovin Vinduer og Døre.

- Vi kigger løbende på vores totale kapacitet og muligheder for effektiviseringer. Det gælder ikke mindst inden for industrisegmentet, hvor priskonkurrencen er meget høj. I den forbindelse undersøger vi, om det giver mening at sammenlægge de to produktionsenheder, siger administrerende direktør i ejer-firmaet, Inwido Denmark, Mads Storgaard Mehlsen, til building-supply.dk.

Den endelige beslutning er endnu ikke truffet, men Inwido-ledelsen lægger op til, at produktionen flytter fra Sjælland til KPK-fabrikken i Nykøbing Mors.

- Frovin Døre og Vinduer har produceret vinduer og døre i Ugerløse siden midten af 1970'erne, og faciliteterne her lever ikke længere op til den standard, som vi skal have hos vores produktionsenheder. Derfor står valget mellem at renovere eller at flytte, siger Mads Storgaard Mehlsen til building-supply.dk.

Inwido vil i den kommende tid træffe endelig beslutning om sammenlægningen.