Apotek ødelagt for millioner

Løve Apoteket i Ringkøbing blev natten til søndag udsat for et tyveri. Gerningsmændene ødelagde for op mod 2 mio. kr. ved indbruddet.

ringkoebing_apotek.jpg

Gerningsmændende brød ind på apoteket ved 02.30-tiden. De tog et pengeskab med et ukendt pengebeløb, og begik samtidig hærværk på en dyr robot, der holder styr på apotekets medicinbeholdning. Apoteksejeren anslår, at der er stjålet og ødelagt for omkring to millioner kroner. Tyvene stak af i apotekets egen bil til vareudbringning.

Bilen fundet søndag

Flugtbilen blev i løbet af søndag formiddag fundet i den lille by Kloster vest for Ringkøbing. Der var ikke umiddelbart nogen spor efter gerningsmændene i bilen, men den er bragt ind til nærmere undersøgelser for f.eks. fingeraftryk og dna.

Gerningsmænd efterlyst

De to gerningsmænd er stadig på fri fod, og de er efterlyst af politiet med et meget sparsomt signalement. De er begge 175-180 cm høje. Den ene spinkelt bygget, mens den anden var normal til kraftigt bygget. De bag begge sorte hætter ved indbruddet, og der er ingen oplysninger om det tøj, de havde på. Men politiet er meget interesseret i at høre fra folk, der har set nogen personer i nærheden af apoetket på Torvegade i tidsrummet op til røveriet. Det vil sige inden kl. 02.30.