Ann Grete Nørgaard skadet

Håndboldlandsholdets stærke venstre fløj, Ann Grete Nørgaard fra Team Tvis Holstebro, er på grund af en skade ude i Danmarks næste VM-kamp mod Japan.

En forvridning af venstre ankel holder profilen på det danske håndboldlandshold, Ann Grete Nørgaard fra Team Tvis Holstebro, ude af Danmarks næste VM-kamp mod Japan søndag aften. Nørgaard faldt til jorden under et kontraangreb, da Danmark lørdag slog Kina, men selv om hun går glip af kampen mod japanerne, ødelægger det ikke julehumøret hos den erfarne fløjspiller. Hun forventer nemlig at være klar igen om et par dage.

- Hvis vi ikke skulle have spillet i aften, men i stedet i morgen, så kunne jeg nok godt have spillet. Men hvis man skal være voksen og fornuftig, så må jeg hellere sidde over nu. Jeg satser på at være med mod Algeriet på tirsdag, siger Ann Grete Nørgaard.

- Jeg trådte ned på en af kinesernes ene fod, da hun var ved at blive skiftet ind. Jeg vred godt rundt, men jeg havde ikke følelsen af, at noget gik i stykker. Det gjorde bare rimelig nas.

- Jeg var aldrig nervøs for, at det ville koste mig en længere pause, men jeg var selvfølgelig irriteret, lige da det skete.

- Vi har trænet frem mod det her i lang tid, og så skulle der kun gå 17 minutter, før jeg måtte gå ud, lyder det fra Nørgaard.

I den sædvanlige målslugers fravær bliver der meget spilletid til truppens anden venstrefløj, Maria Fisker, varsler landstræner Jan Pytlick.

- Maria Fisker kommer til at trække et stort læs i aften. Det var også derfor, jeg gav Jane Schumacher en del spilletid på venstrefløj mod Kina, så Fisker kunne være helt frisk, siger Pytlick.

Danmark møder Japan i aften klokken 20.15, mens Algeriet venter i næste kamp tirsdag.

/ritzau/