Anmelderne er vilde med Pelle fra Ikast

Pelle Emil Hebsgaard og Rasmus Faartoft spiller sammen i musicalen Spamalot. Begge deres karrierer begyndte i Ikast.

Foto: Arkiv

Pelle Emil Hebsgaard medvirker i denne tid i musicalen Spamalot i Tivolis Koncertsal. Det gør han sammen med en perlerække af kendte, danske komikere som Martin Brygmann, Linda P. og Lars Hjortshøj. Og Ikast-drengen høster store roser fra anmelderne.

På scenen får Pelle selskab af endnu en performer med Ikast-blod i årerne, den nyuddannede Rasmus Faartoft. Han blev færdig på Musicalakademiet i 2015. Rollen i Spamalot er hans helt store drøm. 

- Jeg så den (forestillingen) for to år siden på Odense Teater og var flad af grin og tænkte: en dag VIL jeg lave den forestilling, siger Rasmus Faartoft til Herning Folkeblad. 

Ikast-drengene nyder samarbejdet

Spamalot er en anderledes musical-forestilling, forklarer Pelle Emil Hebsgaard til Herning Folkeblad.

- Det er absurd teater og komik, og derfor let tilgængeligt for publikum, siger Pelle Emil Hebsgaard til Herning Folkeblad.

Spamalot spiller i Tivoli fre til den 30. april. Herefter tager forestillingen på turne rundt i landet, hvor den blandt andet kommer til Musikteatret i Holstebro. Det bliver dog uden Pelle Emil Hebsgaard, som til den tid er gået i gang med prøverne på Nykøbing Falster Revyen.  

Men indtil da nyder de to Ikast-skuespillere at arbejde sammen. 

- Det er skægt at arbejde sammen med Pelle, især når man tænker over, at vores rødder er de samme, siger Rasmus Faartoft til avisen. 

00:34

Pelle Emil Hebsgaard har altid været klassens klovn. Nu har han gjort komikken til sin levevej blandt andet som ånden i Aladdin

Luk video