Anklaget for utroskab og tæsket

En 33-årig kvinde fra Herning blev lørdag aften tæsket af sin samlever, der anklagede hende for at være ham utro.

Ny politibil, udrykning150713.jpg

Det skulle have været en hyggelig aften, da en 33-årig kvinde og hendes 38-årige samlever tog til Troldhede for at besøge en ven. Som aftenen skred frem, tog den gode stemning dog en drejning.

Det forklarer vagtchef ved Midt- og Vestjyllandspoliti, Henrik Nielsen:

- Efterhånden som selskabet fik mere og mere at drikke, blev den 38-årige mand mere og mere truende og beskyldte sin samlever for at være utro. Til sidst begyndte han at slå hende.

Resten af selskabet, to mænd fra Troldhede, forsøgte at forsvare kvinden.

- De sagde, at han skulle stoppe, og at man ikke må slå på kvinder. Men så gik han i stedet løs på den ene af de to mænd - en 53-årig mand, som han mente, havde været sammen med hans samlever, forklarer vagtchefen.

Den 53-årige mand flygtede derefter over til en nabo, hvor han kontakede politiet.

Fremstilles i grundlovsforhør

Den 38-årige mand, der ikke har nogen adresse, men ifølge politiet bor os den 33-årige kvinde i Herning, slæbte derefter kvinden udenfor, hvor han sparkede, slog og hev hende i håret.

Poltiet kender dog ikke hendes tilstand efter overfaldet:

- Hverken kvinden eller den 53-årige mand ønskede at tage med på skadestuen, ligesom ingen af dem ville udtale, lyder det fra Henrik Nielsen.

Manden er tidligere kendt af politiet for tidligere sager med vold og skal nu fremstilles i grundlovsforhør, hvor han vil blive sigtet for vold mode både kvinden og den 53-årige mand.