To anholdt for at stjæle vinduespudsers bil

En vinduespudser fik i går eftermiddags stjålet sin bil i Ikast med både stige og spande. En halv time efter blev den fundet igen.

Politi.dk logo 2_1.jpg

En vinduespudser forlod i går kl. 15.13 sin bil med motoren i gang på Østergade i Ikast, det skulle han aldrig have gjort. Da vinduespudseren vendte tilbage var arbejdsbilen med både stige og spande nemlig væk.

- Vi modtog en henvendelse om en stjålet bil i går eftermiddag med signalement på en mand og en kvinde, og ud fra det havde vi et meget godt bud på, hvem det kunne være. Og det viste sig også at holde stik, siger Bent Smedegaard fra Lokalpoliti.

En halv time senere blev bilen set ved Landts Gård i Herning. Da politiet kom frem, var de to mistænkte personer i nærheden, og de blev derfor anholdt kl. 16.05 for at have stjålet bilen.

Kendt af politiet

Der er tale om en 36-årig mand fra Ikast og en 43-årig kvinde fra Herning. De er begge gamle kendinge af politiet.

- Kvinden blev løsladt igen efter et par timer, men vi har beholdt manden med henblik på grundlovsforhør, formentlig i dag. Manden er også mistænkt for yderligere tre-fire forhold, blandt andet er der mistanke om indbrud, siger Bent Smedegaard.

Det er kun manden, der skal fremstilles i grundlovsforhør.