Anfører efter træg sæsonstart: - Folk har levet på en lyserød sky

​FC Midtjylland håber på at spille sig til sportslig oprejsning i Champions League-kvalifikationen efter en sæsonstart, der ikke har budt på de ønskede point.

- Det er blevet hverdag igen, lyder det fra den 35-årige FCM-anfører, Jakob Poulsen. Foto: Henning Bagger / Ritzau Scanpix

De forsvarende danske mestre har langt fra fået en god start på denne Superligasæson, der indtil videre har indbragt et point i de første to kampe.

Derfor skal sæsonstarten nu rystes af, inden jagten på et europæisk eventyr i Champions League indledes på udebane på tirsdag mod det kasakhiske mandskab FC Astana.

Læs også FCM-træner efter Drexler-salg: Truppen er bred nok

En opgave, anfører Jakob Poulsen ser frem til, men han understreger dog samtidig, at det er på tide at komme tilbage til virkeligheden igen, efter det dramatiske DM-guld blev sikret for to måneder siden.

- Vi blev mestre i sidste spillerunde og alt var fantastisk. Folk har levet på en lyserød sky, men man må sige, at det er blevet hverdag igen.

- Troen på tingene er der stadig. Der er plads til forbedringer, det er klart, men jeg har store forventninger. Jeg forventer, at vi går over og leverer et godt resultat (i Kasakhstan, red.). Vi skal have uafgjort eller en scoring med os. Eller måske endda hente en smal sejr, siger Jakob Poulsen.

En stor mundfuld venter

Den betragtning er cheftræner, Jes Thorup, enig i. Der skal leveres, så den videre kvalifikation kan afgøres i returkampen hjemme i Herning.

- Vi ser selvfølgelig frem til at skulle ud og forsvare de danske farver i international sammenhæng som forsvarende danske mestre.

- Men vi er også godt klar over, at det er en stor mundfuld, der venter os. Vi skal sørge for at få et resultat med os fra Kasakhstan, så vi har noget på spil, når vi skal møde dem på hjemmebane. Vores mål med kampen på udebane må være at få scoret, lyder det fra FCM-træneren.

Efter udekampen på tirsdag er der returopgør på MCH Arena den 1. august, hvor der vil være gratis entre.

01:10

Fredag aften tabte de forsvarende danske mestre i Aalborg og har dermed kun et point efter de første to kampe

Luk video

Læs også Skidt sæsonstart for FC Midtjylland