Andeslagteri genoptager arbejdet

Andeslagteriet i Struer kan nu se frem til at starte op igen efter en december måned med dårlige ænder.

Ænder fra Dansk And. Arkivfoto

Dansk And i Struer får lov til at genoptage produktionen. Det skriver Dagbladet Holstebro Struer. December bød ellers på dårlige ænder fra det nystartede slagteri. Flere kunder fik sig en ubehagelig overraskelse, da de juleaften pakkede ildelugtende ænder ud fra Struer-slagteriet.

Slagteriet har fået lov til at genoptage produktionen, men det bliver i første omgang med yderligere kontrol.

Fødevarestyrelsen kommer til at stille krav om yderligere egenkontrol og dokumentation for de nødvendige forbedringer af nedkølingen af de slagtede ænder.  Kødkontrollen skal også forbi igen, inden produktionen for alvor kan begynde at rulle som planlagt i foråret.

- De har gjort alt, hvad de kan, for at sikre, at det ikke kan ske igen, siger kødkontrolchef Jens Dissing til Dagbladet Holstebro Struer.

Direktør for Dansk And Martin Daasbjerg har ikke ønsket at kommentere på historien.