Anders G. Christensen trækker sig

Efter et dårligt valgresultat vælger Anders G. Christensen at gå af som leder.

Efter flere år i spidsen for Venstre i Favrskov Kommune, har Anders G. Christensen besluttet sig for at gå af. Det sker som konsekvens af valgresultatet for en uge siden, hvor det ikke lykkedes for Venstre at generobre borgmesterkæden.

- På trods af et fornuftigt valg for Venstre og for mig kan jeg selvfølgelig ikke være tilfreds, da det ikke gav det resultat, som Venstre og jeg havde håbet på og arbejdet for. Ansvaret er mit, da jeg har stået i spidsen for Venstre i byrådet i valgkampen. Og nu er tiden så kommet, hvor der skal nye kræfter til, skriver Anders G. Christensen i en pressemeddelelse mandag.

Selvom lederen nu vælger at trække sig, så betyder det ikke, at han er færdig med at præge den politiske dagsorden i Favrskov Kommune.

- Jeg mener stadig, at Venstre har de rigtige svar på de udfordringer, som Favrskov står overfor, og derfor bliver jeg i byrådet af respekt for de 2.772 vælgere, der har stemt på mig, Skriver Anders G. Christensen.

Gennem de sidste 12 år, hvoraf otte år har været i Favrskov Kommune, har Anders G. Christensen stået i spidsen for Venstre.