Ambulance bremset af granit

Ambulance tørnede natten til fredag ind i en chikane ved Spøttrup Borg.

ambulance_udryk_landevej2.jpg

Ambulanceføreren overså chikanen på grund af dårligt vejr - en chikane af granitsten der er opstillet for at blokere vejen forbi Spøttrup Borg i turisthøjsæsonnen.

Kunne ikke forsætte

Bilen blev så medtaget, at den ikke kunne fortsætte, oplyser staionsleder fra Falck, Lone Svensson.Den ene redder hoppede over i en assisterende paramedicinerbil og sammen nåede disse frem rettidigt og fik hjulpet en ældre mand, som havde fået et ildebefindende.

Aktionsgruppe advarer

Aktionsgruppen for bevarelse af vejen ved Spøttrup Borg bruger nu hændelsen i deres argumentation for at få ophævet  spærringen af vejen foran Spøttrup Borg.

 - Episoden viser med al tydelighed, hvad vi i Aktionsgruppen har frygtet allermest, nemlig at en vejlukning kan koste menneskeliv. Vi har forståelse for en midlertidig lukning af vejen i turisternes højsæson men vil igen med denne nye episode kraftigt pointere, at en fremtidig lukning af vejen ikke er hensigtsmæssig, men direkte livsfarlig.

Det skriver Karsten Villadsen, talsmand for aktionsgruppen for bevarelse af vejen ved Spøttrup Borg, i en mail til TV/MIDT-VEST.