Akutplan: V antyder forbedringer i Holstebro

Efter kraftig kritik fra Dansk Folkeparti vil Venstres gruppeformand ikke afvise en forbedret akutplan i Holstebro.

200410ambulance001.jpg

Venstres gruppeformand Kristian Jensen antyder nu, at der kan komme en ny akutplan for Holstebro - og vel at mærke en akutplan der er bedre end den, som Region Midtjylland har præsenteret.

Meldingen kommer efter, at Dansk Folkepartis formand, Pia Kjærsgaard, tirsdag slog fast, at hun bestemt ikke er tilfreds med regionens akutplan.

- Vi har allerede sammen med Dansk Folkeparti reserveret 600 millioner til at løfte og forbedre regionernes akutplaner, siger Kristian Jensen til tvmidtvest.dk.

Han hverken afviser eller bekræfter, at en del af pengene skal bruges i Holstebro.

- Nu vil jeg have lov til at drøfte med dem, der har skaffet pengene, altså Dansk Folkeparti, hvordan de skal bruges - inden jeg kommer med løsningsforslag.

Gødstrup - når eller hvis...

Pia Kjærsgaard talte i Holstebro flere gange om hvis - og ikke når - der kommer et nyt supersygehus i Gødstrup. Kristian Jensen tror ikke, at grundlaget for et nyt sygehus er ved at smuldre - men han understreger, at han tager kritikken fra Dansk Folkeparti meget alvorligt.

- Jeg tager det altid alvorligt, når dem vi arbejder sammen med udtrykker en bekymring. Men det er jo derfor vi har afsat midler til at imødegå sådan en bekymring, siger Kristian Jensen.