AG Nørgaard er verdens bedste venstre fløj

Ann Grete Nørgaard er af håndboldsitet Handballplanet.com blevet kåret til verdens bedste venstre fløj. En jury og sitets brugere står bag kåringen af den viborgensiske fløjdarling.

Danmarks fløjdarling nummer 1 Ann Grete Nørgaard kan nu føje en ny titel som nummer 1 på sit CV. Håndboldwebsitet handballplanet.com har kåret et verdenshold, hvor den lille viborgensiske venstrefløj, der til daglig spiller i Team Tvis Holstebro, er kåret som verdens bedste venstre fløj.

- Det er et skulderklap og en stor anerkendelse at få, og det giver mig absolut mod på mere. Jeg elsker at spille håndbold, og det er skønt at få den anerkendelse, at være verdens bedste venstre fløj. Det er lidt vildt, fortæller Ann Grethe Nørgaard til TV MIDTVEST.

Brugere og jury stemte

En jury bestående af håndboldjournalister fra 12 lande og sitets mange brugere har kunnet stemme på hvem de synes skulle have hæderen. Her vandt TTH-fløjen klart over norske Camilla Herrem og franske Siraba Dembele. Ann Grethe Nørgaard fik 46 procent af de mere end 5.200 stemmer, der blev afgivet i kategorien for venstre fløje.

- Det er to fløje, der har været med i mange år, så det er ikke en frøken hvem som helst, jeg er oppe imod, så det er et dejligt skulderklap at få, fortæller verdens bedste venstre fløj.

Det øvrige hold, som sitet har kåret består af målvogter Barbara Arenhart, venstre back Zsuzsanna Tomori, playmaker Anita Görbicz, stregspiller Heidi Løke, højre back Katarina Bulatovic og højre fløj Alexandra Do Nascimento.