Ups! Afsløret tyv afslørede sin kæreste - nu er tyv afsløret igen

En 28-årig kvinde lavede mandag et indbrud, stak af og afslørede sin kæreste, som blev anholdt. Natten til torsdag blev hun selv ufrivilligt afsløret.

Politibil.jpg
Foto: Palle Mouritsen, TV MIDTVEST

En 33-årig mand fra Skive fortryder muligvis, at han lidt efter midnat ringede til politiet. Men det gjorde han altså.

For politiet fik en anmeldelse om, at tre personer var ved at bryde ind i hans lejlighed. Betjente rykkede derud, men kunne ikke finde nogen. Der var heller ikke noget tegn på, at nogen havde forsøgt at bryde ind. Så politiets opmærksomhed rettede sig imod den 33-årige skibonit i stedet.

Betjentene fandt ti gram hash i lejligheden. Og en kvinde.

Kunne ikke huske, hvad hun hedder

Politiet spurgte kvinden, hvem hun er - hvad hun hedder. Men det kunne hun ikke huske, sagde hun. Men så let slipper hun ikke. Med lidt politifaglig snilde kan betjentene identificere hende.

- Da vi afhører kvinden, finder vi ud af, at det er hende, vi mistænker for et indbrud i mandags, siger politiassistent Niels Bach fra Lokalpolitiet i Skive.

Indbruddet i mandags var på Kaalunds Vej i Skive. Her blev kvinden afsløret af husets ejer. Hun stak af, men politiet fandt via efterforskning ud af, hvem hun er og hvor hun bor sammen med en 36-årig mand. Her var kvinden ikke, men til gengæld både tyvekoster, narko og et par knive. Derfor blev manden anholdt og sidenhen varetægtsfængslet.

Nu er kvinden ufrivilligt blevet udsat for det samme, som hun udsatte sin sambo for. En afsløring.

Samtidig var den 28-årige kvinde også eftersøgt, fordi hun er udeblevet fra en afsoning. Derfor blev hun kørt direkte til arresten i Nykøbing, hvor hun begynder sin afsoning. Alt i mens skal politiets jurister kigge nærmere på hendes seneste forbrydelse. Altså indbruddet fra i mandags.