Studenter brød ind i kurbad: Afsløret af deres egne videoer på sociale medier

Kurbad Limfjorden brugte Facebook til at finde de skyldige i indbruddet.

Billede fra en af de videoer, der blev lagt på de sociale medier efter indbruddet.
Billede fra en af de videoer, der blev lagt på de sociale medier efter indbruddet.

Kurbad Limfjorden havde natten mellem søndag og mandag indbrud af 15 unge mennesker, der festede i og omkring det udvendige spabad. Men de ubudne gæster var nemme at finde frem til.

- Vi opdagede, at der på sociale medier lå billeder og videoer af, hvad der var foregået, fortæller Jimmi Villadsen, der er salgs- og marketingskonsulent for Kurbad Limfjorden.

Kurbad Limfjorden opfordrede derfor selv på deres Facebook-side studenterne til at melde sig.  

Farlig leg

Selv om det virker som en uskyldig spøg, så kunne det have haft alvorlige konsekvenser for studenterne at bade i kurbadet efter lukketid.

- Det er ikke ufarligt. Uden for normal åbningstid er der mange af vores bassiner, der bliver skyllet igennem med ekstra salpetersyre. Og det vil sige, at hvis man sidder i vandet imens, så vil man i bedste fald få forbrændinger, og i værste fald kan man få åndenød og dø af det, siger Jimmi Villadsen.

Risiko for at ødelægge hele kurbadet

Et andet problem med studenternes fest i spabadet er, at hvis der bliver smadret glas i vandet, så kommer det rundt i alle rør og filtre, og så skal hele kurbadet lukkes ned.

- Der er kilometervis af rør i vores kældersystem, forklarer Jimmi Villadsen.

0:21
Se video, hvor Jimmi Villadsen viser nogle af resterne fra indbruddet i Kurbad Limfjorden.
Foto: Simon Hyllested

Studenterne har sagt undskyld

Efter Kurbad Limfjorden på Facebook opfordrede studenterne til at melde sig selv, har de alle sammen været forbi og sige undskyld.

- Vi er glade for, at de har været forbi og sige undskyld, og heldigvis er der ikke sket noget nede i kurbadet den her gang. Vi har dog været nødt til at lukke badet ned for at gå alle systemerne igennem, siger Jimmi Villadsen.

Det er ikke første gang, at Kurbad Limfjorden har haft ubudne gæster i det udendørs spabad. Denne gang har de anmeldt episoden til politiet.