Afklædt pige måske voldtaget

En ung pige blev fredag morgen fundet med meget lidt tøj på ved VAK-hallen i Viborg. Politiet efterforsker sagen som en voldtægt.

PolitiLogoSkjorte.jpg

En 18-årig pige vågnede i morges op på Marsk Stigs Vej i Viborg, kun iført BH og bukser. Med hjælp fra en viborgenser fik hun slået alarm til politiet. Den 18-årige havde været i byen men kan intet huske fra hun forlod diskotek Chaplin ved lukketid

- Hun havde blå mærker på knæ og skinneben, og så havde hun et mærke i tindingen. Det kunne tyde på, at hun har slået hovedet, og kan måske derfor ikke huske noget, siger vagtleder hos Midt- og Vestjyllands Politi Jens Claumarch.

Undersøgt for voldtægt

Pigen har været til tekniske undersøgelser på center for voldtægtsofre i Århus. Men intet tyder på, at hun har været udsat for en forbrydelse. Politiet efterforsker dog stadig sagen som en voldtægtssag. Ikke mindst fordi en renovationsmedarbejder senere på fredagen finder pigens kjole et andet sted i Viborg - nærmere bestemt mellem Jernbanegade og Jyllandsgården. Området er blevet undersøgt af politi og hunde, dog uden at finde et muligt gerningssted.

Politiet i Viborg vil gerne høre fra vidner, der har set noget i området i morges