Afgående formand revser spillerne

Ove Kloch kunne ikke acceptere, at spillernes krav om fyring af træneren betød yderligere forværring af økonomien. For mig er nok nu nok, siger han.

240315OveKloch.jpg

Mandag aften kom det frem, at Ove Kloch har trukket sig som formand for Viborg HK - og han benytter lejligheden til at fyre en bredside af mod spillerne.

I den fondsbørsmeddelelse fra klubben skriver Ove Kloch, at det var spillernes ønske om at få cheftræner Christian Dalmose fyret, der fik ham til at trække sig - fordi fyringen betød en yderligere forværring af klubbens økonomi.

Den 25. februar deltog Ove Kloch i et stort informationsmøde, hvor han orienterede sponsorer og aktionærer om klubbens økonomi. Og dagen efter meddelte en enig spillertrup så, at de krævede Dalmose fyret. Kloch skriver, at denne udvikling var "særdeles overraskende og uforudsigelig" for bestyrelsen.

- Dette medfører regnskabsmæssigt en yderligere negativ påvirkning, og for mig er nok nu nok. Det er uacceptabelt for mig, at en beslutning i omklædningsrummet får negativ påvirkning af selskabets situation i en situation som den givne - og hvor jeg netop har meldt noget andet ud. Derfor har jeg i dag meddelt bestyrelsen, at jeg straks ønsker at fratræde som formand, skriver Kloch i meddelelsen.

Ove Kloch har været formand for den midtjyske håndboldklub i godt tre år - han fortsætter som menigt medlem af bestyrelsen.

Eksternt link - læs hele fondbørsmeddelelsen her