Ærgrer sig efter endnu en uafgjort

Erik Sviatchenko erkender, at han har sin del af skylden for, at FCM blot fik 1-1 mod Randers FC lørdag aften

FC Midtjylland havde kurs mod en sejr over Randers FC, da holdets talentfulde forsvarsspiller Erik Sviatchenko begik et klodset straffespark på Johnny Thomsen. Forseelsen kom til at koste FC Midtjylland de tre point, da Randers-topscorer Ronnie Schwartz omsatte straffesparket til mål og kampen derfor endte 1-1.

Efterfølgende var Erik Sviatchenko ikke bleg for at tage sin del af skylden:

- Det var klokkeklart straffespark. Jeg får truffet en dum beslutning i et forsøg på at stoppe ham (Johnny Thomsen, red.).

- Jeg bliver for ivrig og handler på instinkt, men det er selvfølgelig en dum fejl, siger Erik Sviatchenko, der også kom i uheldigt fokus, da han i sidste spillerunde lavede selvmål i 2-2-opgøret mod FC Vestsjælland.

Træneren er utilfreds

FC Midtjyllands cheftræner Glen Riddersholm var heller ikke begejstret for at se sit mandskab sætte en føring over styr for anden runde i træk.

- Jeg kan selvfølgelig ikke være tilfreds med måden, vi håndterer en forholdsvis ufarlig situation på, når vi giver et dumt straffespark væk.

- Vi skulle have handlet mere modent i den situation, lyder Riddersholms vurdering af det straffespark, der endte med at blive en udligning.

1-1-resultatet er FC Midtjyllands sjette uafgjorte i de seneste syv superligakampe, og Glen Riddersholm erkender da også, at holdet i øjeblikket ikke spiller på samme niveau som i starten af sæsonen.

- Den skarphed, vi udviste i starten i sæsonen, den har vi ikke nu. Det må vi være ærlige og indrømme, siger FCM-træneren.

FC Midtjylland topper Superligaen efter 12 kampe med seks sejre og seks uafgjorte kampe.

/ritzau/