Advokat klager over udvisning igen

Marius Youbis advokat har endnu en gang klaget til myndighederne over udvisningen.

Advokat Nikolaj Nikolajsen forventer imidlertid, at udlændigenævnet endnu en gang vælger at give afslag, fordi det ikke har mulighed for at gradbøje de regler, som politikerne har lavet. Advokaten er derfor bekymret i forhold til Marius Youbis chancer for at få lov at blive i Danmark

- Jeg har rykket og trykket udlændingestyrelsen på maven for at høre hvornår, vi kan forvente at få en afgørelse på vores klage, og de siger det tager mellem 4-8 arbejdsdage, og det er ikke mellem jul og nytår. Så vi kommer tæt på den 8. januar, før vi får en afgørelse på det, siger Marius Youbis advokat Nikolaj Nikolajsen. 

Klager over bødesag 

Advokat Nikolaj Nikolajsen forsøger lige nu at få genoptaget Marius Youbis bødesag ved retten i Herning. Han mener ikke, at retten har gjort tilstrækkeligt opmærksom på risikoen for udvisning, da den i sin tid gav Marius Youbi en bøde for at arbejde mere en 15 timer om ugen. Hvis det sker får Marius lov at blive mens sagen bliver behandlet. Men advokaten er ikke umiddelbart positiv. 

- Inger Støjberg skal give ham lov til at blive. Det er det eneste, hvor vi kan være helt sikre på, at vi kan redde hans mulighed for at blive i Danmark og gøre sin uddannelse færdig, siger Nikolaj Nikolajsen.