Advarsel til Skive FH

Håndboldklubben Skive FH får en alvorlig advarsel for at bringe spillet i miskredit

160109SkiveAdvarsel.jpg

Dansk Håndboldforbunds appeludvalg har givet håndbold-klubben Skive FH en advarsel i en meget omtalt sag om sorte penge.

Skive får advarslen for "udbetaling af kørselsgodtgørelsen uden fornøden indberetning".

Sagen kom frem, da den nu tidligere Skive-spiller, Maja Torp, i TV/Midt-Vest fortalte, at hun havde fået udbetalt en stor del af sin løn som skattefri kørselsgodtgørelse. Det var penge, som der ifølge håndboldspillerforeningen burde være betalt skat af. Maja Torp betalte pengene tilbage til skattevæsnet, og senere kom det frem, at en anden Skive-spiller, Karen Smidt, havde været i samme situation.

- Vi mener, at der er fortaget udbetalinger, som ikke er helt klokkerene. Det kan give mistanke om sorte penge inden for håndbold-sporten, siger appeludvalgets formand, Bjørn Graae

Appeludvalgets kendelse er en skærpelse af en tidligere afgørelse i håndboldforbundets disciplinærudvalg. Skive FH kan nu anke afgørelsen til DIFs appeludvalg. Klubben har i dag ikke ønsket at kommentere advarslen.

Læs appeludvalgets afgørelse

 Se også: Sorte penge i håndbold

Formanden for appeludvalget, Bjørn Graae, forklarer her, hvorfor udvalget har skærpet afgørelsen fra disciplinærudvalget:

1:20

Håndbold Spiller Foreningen, der har støttet Maja Torp gennem hele sagen, er tilfreds med appeludvalgets afgørelse. Hør kommentaren fra foreningens formand, Torben Vinther.

1:18