Absurd status for håndboldhold: Hel start 7’er skadet

Ringkøbing Håndbold må undvære sine bedste spillere på grund af skader. Nu er gennemsnitsalderen nede på 20 år.

På grund af skaderne må der hele tiden rokeres om og laves nye konstellationer. Det går ud over kontinuiteten på holdet, påpeger træner Mads Brandt.
På grund af skaderne må der hele tiden rokeres om og laves nye konstellationer. Det går ud over kontinuiteten på holdet, påpeger træner Mads Brandt.
Foto: Arkivfoto TV MIDTVEST

Det er ikke sjovt at være træner for Ringkøbing Håndbolds kvinder.

Det skyldes ikke holdets opførsel men spillernes fysiske tilstand.

Fem stamspillere er på bænken på grund af skader, og ulykkerne stopper ikke her.

To nye spillere på holdet, Jenny Carlson og Ida Vium som var tiltænkt store roller på holdet, er også at finde ude på bænken med skader. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Cheftræner Mads Brandt har dog rosende ord til de unge spillere, der har måttet tage ansvar i en svær opstart på sæsonen.

- Vi er glade og stolte over, at det er lykkedes at spille os til point i 2 kampe ud af 3 mod modstandere, som vi gerne vil måle os i med. Det vidner om, at de unge spillere har den rigtige indstilling og gåpåmod.  siger Mads Brandt.

0:43
Ringkøbing Håndbold vinker farvel til hele ni af de nuværende ligaspillere.

Med 7 spillere ude på bænken står Ringkøbing Håndbold nu med et hold, hvor gennemsnitsalderen er på kun 20 år. Det giver lidt udfordringer i kampe mod tophold.

- Vi mangler et helt basalt flow i vores spil - især når vi møde topholdene, bliver åbenlyse udfordringer udstillet, siger Mads Brandt.

På grund af skaderne må der hele tiden rokeres om og laves nye konstellationer. Det går ud over kontinuiteten på holdet, påpeger træneren.

-  Vi forventer, at vi får nogle af de skadede spillere tilbage på banen løbende hen over sæsonen. Med deres comeback på banen forventer vi større kontinuitet i træningen og dermed hævet niveau på holdet, slutter Mads Brandt.