Abdalla ført ud af retssalen: Ekskæreste beskriver voldeligt forhold

En ekskæreste til Danny Abdalla sidder lige nu i vidneskranken. Hun beskriver et yderst voldeligt forhold. Danny Abdalla er ikke tilstede i retten.

Ny_ret_i_Holstebro.jpg

På den 7. dag i retssagen mod bandelederen Danny Abdalla er han lige nu ført ud af retssalen, mens et kvindeligt vidne afgiver sin forklaring i sagen. 

Det skyldes, ifølge vidnets bistandsadvokat, at hun ikke er i stand til at afgive sin forklaring, hvis Danny Abdalla samtidig sidder i retssalen. Det er hun for "rystende nervøs" til, lyder det. 

Derfor følger 51-årige Danny Abdalla lige nu retssagen fra et tilstødende lokale via lyden fra retssalen, mens vidnet, der tidligere har været i et forhold med ham, forklarer sig. 

Jalousi og vold

Det er anklageren, der ligger ud med sine spørgsmål, og her beskriver vidnet et forhold med Danny Abdalla, der har været præget af grov vold. De to blev kærester i en periode, mens Abdalla sad i fængsel. I starten var han charmerende og hjælpsom, forklarer ekskæresten, men da han blev løsladt begyndte volden, ifølge hende. 

- I starten var det bare et par flade, men så blev der knytnæver og blod til sidst. Træk i håret, forklarer vidnet, der flere gange giver udtryk for, at hun har været - og stadig er - meget bange for Danny Abdalla.

Hun beskriver herefter et turbulent forhold mellem de to, hvor Danny Abdalla, ifølge hende, havde andre piger samtidig, og det gjorde hende jaloux. Når hun nævnte det for ham, så kom det ofte til diskussioner, der udviklede sig til overfald og vold, siger hun i retten. 

Hun forklarer blandt andet, at hun er blevet slået med hundesnore, hundekæder, kabler og bælter. Derudover fortæller hun, at Danny Abdalla, ifølge hendes opfattelse, lider af en form for rengøringsvanvid, og beskriver hvordan han midt i voldeligt optrin i deres daværende fælles hjem skulle have sagt:

- "Se din luder, du bløder ud over det hele, din hund, du bløder ud over det hele. Gør rent, gør rent!", hvilket fik vidnet til at adlyde og gøre rent, fordi hun ikke turde andet. 

Herefter forklarer vidnet, hvordan Danny Abdalla efterfølgende satte sig i en sofa, hvor han med sin mobiltelefon tog et billede af hende, mens han sagde:

- "Nu skal jeg vise dig, hvad der sker, når du fucker med Danny Abdalla."

I retten redegør vidnet generelt for episoder med grov vold, og volden skulle være foregået så ofte, at hun faktisk ikke altid kan skille tingene fra hinanden, men hun fortæller eksempelvis, at Abdalla tit løb til skuffen med knive, når han blev sur. 

Abdalla: Ekskæresten var på stoffer

Tidligere i retssagen har Danny Abdalla nægtet at have udsat ekskæresten for vold. Om forholdet til hende forklarede Danny Abdalla dengang, at hun tog mange stoffer, da han mødte hende. 

- Jeg forsøgte at gøre hende 'clean'. Jeg troede, det gik godt, men hun tog stoffer bag min ryg, forklarede han på én af de første retsdage. 

Han beskrev et forhold, der var rigtig godt i starten, indtil ekskæresten, der i dag er vidne, fandt ud af, at han havde været hende utro. 

- Det var hun sur over, men jeg reagerede ikke. Jeg var ligeglad, fortalte Abdalla i retten og forklarede desuden, at ekskæresten truede pigerne, når hun fandt ud af, at han var sammen med dem.