Årets eneste dag uden regionale nyheder i TV: Følg med på her på siden

Der kommer ingen nyheder fra TV MIDTVEST i dit TV i aften, men fortvivl ikke - vi opdaterer her på siden, som vi plejer.

TV MIDTVEST er tilbage med nyheder i dit TV juledag. Indtil da kan du finde de seneste nyheder fra landsdelen på TVMIDTVEST.dk.
TV MIDTVEST er tilbage med nyheder i dit TV juledag. Indtil da kan du finde de seneste nyheder fra landsdelen på TVMIDTVEST.dk.
Foto: Palle Mouritsen, TV MIDTVEST

Julefreden har sænket sig over det midt- og vestjyske, og på TV MIDTVEST betyder det, at vi i dag ikke sender nyheder på TV. 

Ud af årets 365 dage er den 24. december den eneste, hvor der ikke sendes regionale nyheder på TV. Men det betyder ikke, at du ikke kan følge med i det seneste nye fra din region. Følg med her på TVMIDTVEST.dk i løbet af dagen og aftenen. Her vil vi stadig opdatere løbende, som vi plejer.

Nyhederne i dit TV vender vi stærkt tilbage med i morgen, hvor vi sender klokken 18.10 og 19.30 som sædvanligt. 

Mangler du i mellemtiden lidt læsestof, så kan du nu klikke dig rundt i alle 24 låger af TV MIDTVEST' julekalender. Her får du både søde, sjove, inspirerende og tankevækkende historier fra året, der snart går på hæld. Du kan blandt andet læse historien bag låge nummer 11 om folkeskolelærerinden Maiken Gustaffson, der tidligere på året gik viralt med et kærligt velkomstbrev til sine kommende elever. Eller du kan læse om eneboeren Guf bag den 19. låge. Her kan du også se et eksklusivt klip fra det program om Gufs liv i Rønnes Mose ved Skive, der bliver sendt næste år.

Hele julekalenderen finder du her. Rigtig glædelig jul fra alle os på TV MIDTVEST.