Hjemmerøveri: 91-årig mand overfaldet af maskerede mænd

Politiet efterlyser vidner til et hjemmerøveri ved Bording, hvor to maskerede mænd overfaldt en 91-årig mand.

Politiet er i gang med at lave tekniske undersøgelser og sikre spor på den 91-åriges adresse nordvest for Bording.
Politiet er i gang med at lave tekniske undersøgelser og sikre spor på den 91-åriges adresse nordvest for Bording.
Foto: Svend-Vilhelm Mikkelsen, TV MIDTVEST

Mandag aften blev en 91-årig mand udsat for et røveri i sit hjem. Det oplyser Midt- og Vestjyllands Politi i en pressemeddelelse.

To maskerede gerningsmænd iført mørkt tøj og elefanthuer brød et vindue op og fik adgang til den 91-åriges hus. Mændene spurgte efter penge og gennemrodede derefter huset, inden de igen forlod adressen. 

Den 91-årige blev tildelt knytnæveslag af gerningsmændene, men slap med overfladiske skader efter overfaldet, som skete ved 20-tiden på Krybily ved Hestlund nordvest for Bording.

Politiet vil gerne i kontakt med borgere, der har set to mænd ankomme til eller forlade området omkring gerningstidspunktet.

- Vi foretog en indledende afhøring af den forurettede kort efter overfaldet, men vi har p.t. ikke noget signalement at gå efter. Vi fortsætter i dag efterforskningsarbejdet med sporsikring, og vi skal også igen tale med den forurettede, som forhåbentlig kan give os flere oplysninger om gerningsmændene, siger siger Henning Præstegaard, efterforskningsleder ved lokalpolitiet i Herning.

- Vi vil dog allerede nu gerne bede om offentlighedens hjælp, så vi får kontakt til eventuelle vidner, mens de har deres observationer i frisk erindring.

Oplysninger i sagen kan gives til politiet på tlf. 114.