900 ældre inviteret til fest i Boxen

900 borgere fra Herning Kommunes plejecentre og aktivitetscentre er søndag 25. oktober på plads ved Jyske Bank Boxens fødselsdag. (foto: Tony Broechner)

Jyske-Bank-Boxen_Tony-Broechner.jpg

Fællessang med VIP-behandling venter for flere hundrede beboere på Herning Kommunes plejecentre.

Som en del af festlighederne i forbindelse med Jyske Bank Boxens fødselsdag i weekenden 24. og 25.oktober, har Herning Kommune nemlig arrangeret, at der er helt særlige VIP-pladser til plejehjemsbeboerne.

Når bl.a. Birthe Kjær, Stig Rossen og Jørgen de Mylius søndag byder på ”Syng med i Boxen” vil beboerne sidde ved de allerforreste borde.

- Allerede da planlægningen af fødselsdagen gik i gang, havde vi et møde med MCH ude i Boxen, hvor vi så på muligheden for at lave et særligt arrangementet for kommunens ældre borgere, fortæller Elin Mogensen, områdechef i Sundhed og Ældre i Herning Kommune.

Kommunen har udbudt biletter til festen på alle plejecentre og aktivitetscentre, og det tilbud har 900 taget imod.

Det er dog kun plejecenterbeboerne og daghjemsbrugere, der får de særlige VIP-pladser, og det er blevet udnyttet på plejecentre i hele kommunen.

- Vi har 10-11 beboere her fra Sunds, der skal en tur i Boxen, hver især med en frivillig eller pårørende, som de sidder sammen med. De er rigtig glade for det og giver udtryk for, at det bliver meget spændende. Alene det at komme til et arrangement i Boxen ser de meget frem til, fortæller Gitte Pilgaard Houensgaard, leder af plejecentret Søglimt i Sunds.

Fødselsdagsfesten, der markerer Jyske Bank Boxens fem års fødselsdag, byder også på en familiefest lørdag formiddag og en rockaften lørdag, hvor Herningbandet ”Inside the Whale” bliver gendannet for en enkelt aften, inden DAD leverer en special-koncert, hvor de, for første gang nogensinde, spiller hele deres populære og prisvindende "Riskin' It All" album.

Fødselsdagsfesten er støttet økonomisk af Herning Kommune.