OPDATERET: Elly Britta Meldgaard fundet i god behold

Elly Britta Meldgaard er forsvundet fra neurologisk afdeling i Holstebro - nu beder politiet om hjælp til at finde hende.

politiskilt.jpg
Foto: Flemming Christensen

Opdateret: 

Elly Britta Meldgaard fundet i god behold på Holstebro Sygehus. Efter en systematisk gennemsøgning af sygehuset blev hun fundet af sygehusets personale i et trapperum. Hun har ikke lidt overlast og er tilbage på afdelingen i behandling. 

-----

Siden 7-tiden i morges har Elly Britta Meldgaard været forsvundet. Hun er indlagt på neurologisk afdeling i Holstebro, men i morges forsvandt hun efter et toiletbesøg. 

Politiet og sygehus-personale har siden gennemsøgt sygehuset og sat en eftersøgning i gang. Derudover har politiet hundepatruljer i området, som har gennemsøgt det grønne område tæt ved sygehuset, men indtil videre uden held.

Elly Britta Meldgaard beskrives af politiet som værende en smule forvirret, men klar og nogenlunde relevant. Hun er 165-170 cm høj, har kort mørkt hår med enkelte grå toner, er almindelig af bygning og bruger briller.
Derudover er hun iført hospitalstøj med en sort langærmet trøje med rødligt blomstermotiv og røde sandaler af mærket Ecco. 

Politiet beder alle der har observeret Elly Britta Meldgaard om at kontakte dem på 114.