80-årigt avisbud: Sådan går det med Kaj

Aviserne kommer stadig ud i Thorsminde. Det sørger Kaj Jensen for. Selv om han er fyldt 80, vil han nemlig undgå at gå for meget hjemme.

2:41
I 15 år har Kaj Jensen fra Thorsminde kørt rundt med aviser til folk. Der var flere abonnenter dengang. Nu er der 18 - alligevel holder han ud. Han er 79 - og har aldrig haft en sygedag.

At være avisbud er ikke kun forbeholdt teenagere, der vil tjene penge til det, de drømmer om. Selv om man oppe i årene, kan det godt give mening at have en avisrute.

Det er historien om Kaj Jensen et godt bevis på. Han har i over femten år haft en avisrute i Thorsminde - og er stadig i gang seks dage om ugen. Motivationen er nemlig at undgå at gå hjemme hele tiden. 

Han sætter sig derfor ind i bilen seks dage om ugen og går i gang med at levere aviserne. Undervejs gør han brug af sin særlige kasteteknik. 

Siden TV MIDTVEST kom med på avisruten i april måned er Kaj Jensen fyldt 80. 

- Jeg fyldte 80 5. september. Hvordan går det? Det fejrede vi med en lille fest hjemme ved mig selv. Med masser af gode mennesker. Det var så vældigt, som det kunne være da, siger han. 

Og han har ingen planer om at lægge avisruten på hylden. 

- Det kan jeg ligesågodt. Så kommer jeg rundt og snakke med folk, siger Kaj Jensen.