70-årig holdt tyv tilbage

En 36-årig mand blev i dag lørdag fængslet i foreløbigt tre uger efter et indbrud i Snedsted fredag. Her lykkedes det en ældre mand at holde tyven tilbage.

Politi.dk vaebenskjold_2.jpg

En 70-årig mand blev ved middagstid fredag ringet op af nogle naboer, der havde set tre personer gå ind på hans ejendom på Legindvej i Snedsted. Manden selv skyndte sig hjem og overraskede tre tyve i gang med at begå indbrud.

Holdt selv tyven tilbage

Den 70-årige mand har tidligere haft indbrud og ville gøre alt, hvad han kunne, for at tyvene denne gang ikke slap væk. Selv om den ældre mand blev truet med en metalgenstand, lykkedes det ham at holde en af tyvene fast, til politiet nåede frem. De to medgerningsmænd stak af fra stedet i en bordeauxrød Opel Astra.

Stadig to tyve på fri fod

Den tilbageholdte tyv viste sig at være særdeles godt kendt af politiet i forvejen. Manden er 36 år og fra Hobro. Lørdag blev han fremstillet i et grundlovsforhør ved retten i Holstebro. Her valgte dommeren at varetægtsfængsle manden i foreløbigt tre uger. De to medgeringsmænd er fortsat på fri fod, men politiet har en formodning om, hvem de er.