62-årig uden for livsfare

Overlever voldsom påkørsel af flugtbilist i Videbæk i nat

En 62-årig mand fra Videbæk, der i nat blev påkørt af en flugtbilist i  Videbæk, er nu uden for livsfare, oplyser politiet. 

Han er ikke længere på intensiv-afdelingen på Hospitalsenheden Vest i Herning, men er overført til en anden afdeling. Den 62-årige har alvorlige læsioner i hovedet og brud flere steder på kroppen.

Den 70-årige mand fra Videbæk-området, der kort efter ulykken blev anholdt og sigtet for at have påkørt manden er nu løsladt. Han er forsat sigtet for bl.a. spirituskørsel , og for at være flygtet fra uheldsstedet.

Påkørslen skete 3.30 tiden på Liljealle` i Videbæk, hvor den 62-årige mand var ude at gå sammen med sin kæreste. En rød bil kørte bagfra ind i manden,  som med voldsom kraft blev slynget op i luften og efterfølgende ramte asfalten.

Efter påkørslen tog bilen flugten. Men ved hjælp af forskellige vidneudsagn lykkedes det politiet at opspore flugtbilisten uden for Videbæk.  Det viste sig at være den 70-årig mand fra lokal-området, som nu nu er sigtet for flere forhold i forbindelse med sagen.


Læs flere artikler fra Ringkøbing-Skjern eller i kategorien 112.