48-årig slået til blods: Politi tæt på gerningsmand

Torsdag aften blev en 48-årig mand overfaldet og slået til blods med en lysestage i en lejlighed i Skive. Politiet efterlyser nu to formodede overfaldsmænd.

Politi.dk vaebenskjold.jpg

Klokken 17.29 torsdag eftermiddag anmeldte naboer larm fra en lejlighed i Ringparken i Skive. Da politiet nåede frem, fandt de den 48-årige mandlige beboer slået til blods med en lysestage.

- Der har tydeligvis været et drikkelag, og patruljen finder den forurette meget forslået og næsten livløs. Det eneste manden kan fremstamme er navnet "Henrik", siger politikommissær Lars Mikkelsen fra lokalpolitiet i Skive.

Da politipatruljen ankommer til Ringparken, ser de en mand gå fra stedet med et viskestykke om den ene hånd, men tillægger ham ikke yderligere betydning. Ham vil politiet nu gerne i kontakt med.

Naboer hørte to mænd snakke dansk i lejligheden udover den forurettede. Politiet har følgende signalement af de formodede gerningsmænd:

Mand, 35-40 år. 180-185 cm. høj. Iført blå dynejakke, mørke bukser, viskestykke om den ene hånd og sort hue.

Den anden mand er omkring 190 cm. høj, spinkel af bygning med et langt spidst ansigt. Han var iført armygrønne bukser og en sort kasket.

Den 48-årige forurettede blev kørt til Regionshospitalet i Viborg. Han er meget forslået, men er uden for livsfare. Politiet forventer at kunne afhøre ham fredag formiddag, samtidig med at politiets teknikere vil undersøge lejligheden for spor.

Politiet vil meget gerne høre fra vivner på telefon 1-1-4.