40 millioner til campus i Holstebro

Færch Fonden og Realdania lovede i dag at donere 20 millioner hver til et nyt Campus til de studerende på Dansk Talentakademi.

Holstebro Kommune Skilt_0.jpg

Dansk Talentakademi i Holstebro er rykket nærmere et nyt Campus til de studerende. I dag gav både Færch Fonden og Realdania tilsagn om at donere 20 millioner kroner hver til Campus-projektet.

I dag går der 150 elever på Dansk Talentakademi, der dækker Musik, Kunst og design, Dans, Musical og teater og Forfatter. I fremtiden skal det nye Campus være et samlende sted for eleverne, hvor de både bliver undervist og bor. Der bliver 36 værelser med 3-4 køkkener.

Holstebro kommune leverer den grund, som Campus skal bygges på. Kommunen er desuden gået i gang med at lave en ny lokalplan for området ved Helgolandsgade og Sønderbrogade, så der er er plads til det nye Campus.

- Campus for Dansk Talentakademi styrker Holstebros status som et mekka for talentudvikling. Det vil gøre det endnu mere spændende for ugne at bruge Holstebro som uddannelsessted og bosætte sig her, siger borgmester H. C. Østerby.