4 hold fra landsdelen i slutspil

Mors-Thy er for første gang i klubbens historie med i kampen om medaljer i herreligaen.

Mors-Thy tog to vigtige point på udebane onsdag aften - 20-25 slog holdet nemlig TMS Ringsted og sikrede sig dermed en af de eftertragtede slutspilspladser. Det er første gang, klubben nu skal kæmpe om guldmedaljer i den danske herreliga, og det har naturligt nok skabt stor begejstring.

- Der skal lyde et stort tillykke til Mors-Thy-spillerne, der har skrevet historie, samt alle i og omkring Mors-Thy Håndbold, der har været med til, at det kunne lade sig gøre, skriver klubben på sin hjemmeside og takker samtidig for en "helt vanvittig" opbakning på lægterne under kampen onsdag aften i Ringsted.

Fire hold fra landsdelen

Mors-Thy Håndbold bliver del af en hel lille flok af landsdelens hold, som nu skal mødes i slutspillet. Med en sejr på 27-23 over Nordsjælland har Skjern Håndbold nemlig indtaget 2. pladsen i ligaen. Og Bjerringbro-Silkeborg rykkede ned som nummer 3 efter et nederlag på 25-21 til KIF i Kolding.

Team Tvis Holstebro vandt 30-32 over Sønderjyske på udebane, og det placerer dem som nummer fem i grundspillet og holdet er dermed også klar til kampen om medaljer.

To puljer

Fordelingen af hold i slutspillet ser således ud:

Pulje 1:

1) KIF Kolding København2) Aalborg Håndbold3) Team Tvis Holstebro4) Sønderjyske

Pulje 2:

1) Skjern Håndbold2) Bjerringbro-Silkeborg3) Århus Håndbold4) Mors-Thy Håndbold

Første runde i slutspillet bliver spillet i næste uge.