31-årig anholdt for tyverier i Holstebro

En 31-årig georgisk mand, der stammer fra Valsø på Sjælland, blev onsdag anholdt og sigtet for tyveri fra flere butikker i Holstebro.

retten Holstebro, med politibil150713.jpg

Lokalpolitiet i Holstebro kunne onsdag kl 13.58 anholde en 31-årig georgisk mand, der stammer fra Valsø på Sjælland. Anholdelsen skete på Herningvej udenfor Ringvejen.

Politiet mistænker at han er en del af den tyvebanden, der står bag en lang række tyverier fra butikker i Holstebro.

Professionel tyvebande

Tirsdag havde en tyvebande travlt i Holstebro midtby. Både fra Tiger, Skokjær og Prinsesser og Pirater lykkedes flere gerningsmænd at slippe afsted med kontanter fra kasseapparatet.

- Det er sjældent, at vi ser det, så vi har en formodning om, at tyvene er professionelle og har lavet en eller anden form for afledningsmanøvre, for at kunne komme så tæt på kasseapparatet, forklarede Allan Riis fra Lokalpolitiet i Holstebro onsdag.

Overvågningskamera afslørede

Men tyvene nøjedes ikke med kontanterne. De endte deres kriminelle tur rundt i byen med at stjæle tøj fra butikken Mr. TipTop, og både hér og i Prinsesser og Pirater kunne de ansatte hjælpe politiet med et signalement af tyvene.

Og signalementet var en af grundende til, at politiet altså i går kunne anholde den 31-årige mand.

Leder efter medsammensvorne

Meget tyder på, at han ikke arbejdede alene, og vidner beskriver også en kvinde med en klapvogn som én af gerningsmændene.

- Vi er nu ved at efterforske sagen nærmere i håb om, at vi kan få anholdt yderligere i sagen, fortæller Lillian Jensen fra Lokalpolitiet i Holstebro.

Den 31-årige mand skal senere torsdag fremstilles i Grundlovsforhør.