307 bikere viste 11-årigt mobbeoffer deres støtte

11-årige Mikkel fra Vesløs bliver mobbet. I dag kørte over 300 motorcyklister fra MC mod Mobning derfor i kortege mod mobning og til ære for Mikkel.

11-årige Mikkel fra Vesløs bliver mobbet på sin skole. Det vil motorcyklister fra hele landet gerne sætte en stopper for.

I dag kørte de kortege til ære for ham og alle andre børn, der har mobning inde på livet.

- Det er helt vildt.

Så kort kunne det siges, for Mikkel Zangenberg Bak var overvældet over opbakningen i dag, da 307 bikere kom hele vejen til Vesløs for at vise ham deres opbakning i en ellers svær tid og give ham en køretur i lokalområdet. For ham var det 307 nye venner. 

- Tak fordi I er kommet fra nær og fjern for at støtte Mikkel og ikke mindst kampen mod mobning, sagde Mikkels mor Rikke Nesager blandt andet i en takketale til de mange fremmødte.

Det hele begyndte med Facebook-gruppen MC mod Mobning. En gruppe, der i dag har over 3700 medlemmer, der bakker op om det gode budskab: At sætte en stopper for mobning blandt børn. Det er syvende gang Facebook-foreningen MC mod Mobning kører den slags ture for at hjælpe børn.

Det er stort, og det er flot, og det er jo ikke bare for Mikkel, det er for alle børn, der bliver mobbet. Rikke Nesager, Mikkels mor. 

Arrangøren Mona Kaldahl, der selv er blevet mobbet, havde ét ønske for dagen: 

- At Mikkel får mere selvværd og mere tro på sig selv, så han måske bliver bedre til at være oppe i skolen.

I dag kunne Mikkel Zangenberg Bak og hans mor Rikke Nesager fra Vesløs så mærke opbakningen.  Og i lokalområdet kunne de i hvert fald høre, da de store motorcykler kørte turen fra først Vesløs til Sennels og derfra videre til Thyholm. Hele vejen med Mikkel som passager.

- Det er stort, og det er flot, og det er jo ikke bare for Mikkel, det er for alle børn, der bliver mobbet, sagde hans mor, Rikke Nesager, der også fortalte, at der på Mikkels skole er blevet sat flere ting i værk, der skal gøre Mikkel mere tryg og glad for at gå i skole. 

 

Mikkel fra Vesløs bliver mobbet. MC mod Mobning viste ham deres opbakning og støtte ved at køre kortege i lokalområdet.